Om mig

Jag har bott i Jönköping sedan i början på 80-talet och återtagit intresse med fotografin sen ca 10 år tillbaka. Mina foto har blivit uppskattade av många människor både här i Sverige såväl i utlandet, närmare bestämd Italien där jag har varit verksam i flera fotogrupper. Under de senaste åren har jag även märkt att min stad saknar vad som alla andra stora städer har, en turist byrå/shop! Att få med sig ett minne av staden man har besökt är det nåt som alla turister vill. Utöver turisterna har jag fått hela tiden förfrågan från folk i Jönköping om bilder, affischer, planscher, stora tavlor som representerar vår kära stad. Jag vet också sedan tidigare att många uppskattar min fotokonst från Italien och då när det gav sig en chans att hyra en lokal i stan så var inte valet så svår!

Fotokonst i alla våra hem.

Alla ska kunna ha fotokonst i sina hem, därför har jag sett till att i butiken finns fotokonst i alla prisklasser, kvalitet och storlekar!

Har tagit fram även vykort som går utmärkt att rama in. Vi hjälper även till med inramning, vissa storlekar kan vi rama direkt i butiken, andra måste vi beställa från våra samarbetspartner. Om bilden på den speciella platsen i stan som ni önskar ha finns inte i arkivet så kan ni specialbeställa motivet.

Lanfranco De Luca Babbaro

Jag är från Salerno vid Amalfikusten i Italien och har bott i Sverige sedan 1981. Passionen för fotografering har funnits sen tidigare tonåren.

Fotande

Så fort man får lite tid så blir det att ge sig iväg. Tar gärna på samma motiv vid olika säsonger.

Butiken

I butiken hittar du mer än det finns i shopen och givetvis guidar jag dig genom verken. Varje bild har en egen historia!

Butiken

Butiken finns på ÖstraStorgatan 39a i Jönköping

Öppettider:

måndag / onsdag / fredag : 15:00-18:00

Lördagar: 12:00-14:00